Skip to main content

Stavba nového domu môže byť vzrušujúcim obdobím a určite je o čom premýšľať. Jedna oblasť, ktorá má tendenciu sa prehliadať, je garáž. Ak ste automobilový nadšenec, zberateľ alebo kutil, určite oceníte dokonalú garáž.

Inštalatérstvo

Žiadna dokonalá garáž sa nezaobíde bez podlahového odtoku garáže. Bez ohľadu na to, či umývate auto alebo čistíte nečistoty, oceníte ďalšie pohodlie dobre umiestneného odtoku. Nezabudnite tiež pridať podbradník na hadicu, ktorý vám pomôže opláchnuť ho, a ak to naozaj chcete urobiť správne, upgradujte ho na nástavec na teplú a studenú hadicu a tiež pridajte obtok, aby ste mohli mať aj zmäkčenú vodu pre lesk bez škvŕn. na vašich vozidlách.

Pohodlie 

Pohodlná garáž je dobre využívaná garáž. Všetko to začína izoláciou a suchým murovaním garáže. Ďalšou výhodou je umiestniť schodisko z garáže do nižšej úrovne. To vám umožní priniesť veľké kusy nábytku do pivnice, pripraviť sa na budúcu úpravu a veci do haly do vašej dielne. Garážové servisné dvere vám pomôžu dostať sa von bez toho, aby ste museli otvárať stropné dvere. Ďalšou pohodlnou položkou je super tichý otvárač garážových brán s klávesnicou a inteligentnou domácnosťou.

Estetika
Epoxidová podlaha je skvelý spôsob, ako udržať vašu garáž skvele vyzerajúcu, ľahko sa čistí a okolie vám bude závidieť. Svoju garáž môžete okoreniť ozdobnými garážovými bránami. Pojazdové garážové brány so sklom, kovovými kľučkami alebo kresbou dreva môžu skutočne zlepšiť vzhľad z exteriéru.

Skladovanie

Konečná garáž by mala byť nielen priestranná, ale mala by obsahovať aj množstvo vstavaných úložných priestorov, aby bola vaša garáž organizovaná a vyzerala skvele. Investujte do niektorých vysokovýkonných horných nástenných skriniek, aby ste udržali priestor na podlahe otvorený. Garážové organizačné systémy a stojany vám pomôžu udržať vaše záhradné náradie, bicykle a príslušenstvo úhľadne umiestnené.

Radi vám poradíme

Adresa

Myro s.r.o.

Tepličská cesta 1

052 01 Spišská Nová Ves

Kontakt